miercuri, 30 noiembrie 2011

I N V I T A T I E


„Ia-ma de mana! Arata ca iti pasa!”

 Dupa calendar, in curand vom vorbi de „Luna cadourilor”. Pentru  voluntarii si beneficiarii Asociatiei „Noi si Ceilalti” Prahova, luna decembrie este luna in care sunt comemorate persoanele ce-au  pierdut  lupta in fata SIDA.

 In memoria lor si pentru a ne reaminti cat de  norocosi suntem noi, „Ceilalti”, dar si pentru a va prezenta ce-a lucrat  asociatia in 2011 pentru persoanele seropozitive din Prahova,  ce  are ca proiect pentru 2012, ce a facut sau n-a facut societatea romaneasca pentru ei,   va invitam vineri, 02.12.2011, ora 10.30,  la „Mon Jardin” (situat vis-a-vis de statuia „Radu Stanian) la o „Masa cu presa” in vederea deschiderii Campaniei „Ia-ma de mana! Arata ca iti pasa!”

La ora 14.00, voluntarii asociatiei vor realiza o campanie  stradala –de la statuia „Radu Stanian” pana la Catedrala Sf. Ioan pe cele doua laturi ale Bulevardului– in care vor distribui materiale informative  despre HIV/SIDA  si despre „Drepturile pacientului” , ploiestenilor.

La ora 17.00, pe spatiul dintre Primaria Municipiului Ploiesti  si Mall-ul „Primavera”, voluntarii, beneficiarii asociatiei si elevi ai Colegiului „Jean Monet”, vor realiza  Fundita umana si din candele rosii in amintirea persoanelor decedate de SIDA.

De asemeni vrem sa va aratam cum pot fi ajutati tinerii seropozitivi din Prahova si nu numai, in aceste  timpuri de profunde transformari.

Asteptam confirmarea dvs. pe  e-mail la adresa iolanda.gheorghiu@gmail.com sau la nr. de telefon 0725.541.472  pana joi 01.12.2011, ora 20.00, pentru a putea pregati mapele de prezentare.
Va multumim,
Iolanda Gheorghiu- Director Executiv
Asociatia „Noi si Ceilalti” Prahova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu