luni, 23 ianuarie 2012

INFORMARE

 Prin prezenta va informez ca luni, 16.01.2012, a avut loc dezbaterea publica privind  estimarile bugetului pe 2012 realizata de Primaria Municipiului Ploiesti, la Sala Teatrului “Toma Caragiu”, incepand cu ora 17.00.
 Din partea Federatiei au fost prezenti :
Iolanda Gheorghiu – Presedinte
Vasile Porumbaru- Secretar
Cristina Lunca – Membru fondator
Intr-o discutie avuta cu dl. Viceprimar Dumitru, i-am amintit ca noi, Federatia, de o luna de zile avem depusa o adresa prin care solicitam  bani pentru evenimente ce le dorim desfasurate in Municipiul Ploiesti in parteneriat cu Primaria.  Ni s-a spus ca au avut loc schimbari in cadrul  departamentelor Primariei si aceasta solicitare nu a ajuns la el decat de saptamana trecuta.
Si-a aratat disponibilitatea de a discuta concret, pe fiecare punct al nostru, la cabinetul dumnealui.
 Trebuie sa mentionez ca dl. Porumbaru, consecvent cand are o sarcina precisa de indeplinit, a “luat urma” acestei  solicitari, pentru ca altfel, si acum am fi aflat ca nu se stie in ce birou zace.
In cadrul dezbaterii am avut o interventie in care am aratat ca-n  estimarile  prezentate pe site-ul Primariei,  nu  exista buget alocat pentru 2012  pentru fonduri nerambursabile pe Legea 350/2005.
 Mi s-a raspuns de catre dl Viceprimar-dupa consultare cu dna. Director Economic-  ca  “a fost o scapare si se va remedia”.
Este important ca Federatia a fost prezenta si a  avut vizibilitate.
In concluzie, voi merge la primarie pentru cele 2 subiecte de rezolvat:  buget pentru actiunile Federatiei propuse pe intreg anul 2012  si capitol de buget pentru  proiecte conform Legii 350/22005.
17.01.2012
Redactat, Iolanda Gheorghiu, Presedinte Federatia ONG Muntenia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu